Info

ALGEMEEN

 • Het volledig ommuurd domein is voorzien van een parking voor zijn gasten. Toegang door automatische poort met code, alarm en beveiligingscamera's aanwezig.
 • Mogelijkheid fietsen droog en veilig te stallen en eventueel op te laden.
 • Gratis wifi.
 • Huisdieren niet toegelaten, hoewel zelf grote dierenvrienden en zelf eigenaar van hondje.
 • Wij vragen een minimumverblijf van 3 nachten.
 • Voor handdoeken aan het zwembad dient u zelf te zorgen.
 • KAMERS

  2-persoonskamer : 98,00 €
  Single-kamer : 91,00 €
  Suite : 115,00 €

  Toeristenbelasting: 0,80 € per persoon / nacht

  ONTBIJT

  Een heerlijk uitgebreid ontbijt wordt aan aparte tafeltjes geserveerd en kan zowel binnenshuis als op het zonnige terras genuttigd worden. Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs. Ontbijt tussen 8u00 en 10u00.

  TABLES D’HÔTES

  Aanvang apéro om 19u15. Elke avond bieden we tables d'hôtes aan en schuiven we zelf mee aan tafel om samen te genieten van de vele streekproducten die dagelijks vers worden aangekocht en met passie worden klaargemaakt. Een menu bestaat uit aperitief naar keuze met hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht, water en wijn, dessert, koffie of thee.
  De prijs : 39€ per persoon.

  Alergieën en bepaalde wensen m.b.t. de maaltijden dient men op voorhand te melden.

  WIJN

  Charentaise wijnen : Merlot, Chardonnay en Rosé. Een fles wijn per koppel is inbegrepen in de menu. Bij vertrek is het mogelijk deze wijnen aan domeinprijzen te verkrijgen.

  ADULTS ONLY

  Le Tiliae is een plek van rust en ontspanning niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar.

  AANKOMST EN VERTREK

  Vanaf 16 uur zijn het domein en de kamers ter beschikking en we vragen dit tijdstip te respecteren. Bij vertrek dient men ten laatste om
  10u30 het domein te verlaten.

  RESERVATIEVOORWAARDEN

  Een voorschot van 30% van de totale huurprijs maakt de reservatie definitief. Ter plaatse aanvaarden we geen kredietkaarten. Bij annulatie is er geen terugstorting van het reeds voldane voorschot en om onaangename verrassingen te vermijden is het aangeraden om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering binnen de 2 weken voor aanvang van het verblijf en in geval van voortijdige beëindiging van het verblijf, is de volledige verblijfskost verschuldigd.

  ACTIVITEITEN

  Bij het mooie zwembad van 11,30m x 5,50m met ligbedden en parasols kunt u heerlijk relaxen of een baantje trekken. Op het domein is een petanquebaan ter beschikking waar u een partijtje ‘jeu de boules’ kan spelen of in één van de vele hoekjes in de tuin rustig kan genieten.

  Ter plaatse zijn tal van brochures/folders met bezienswaardigheden en activiteiten in de nabije omgeving beschikbaar voor onze gasten. Tevens helpen we jullie graag verder met het inplannen van mogelijke uitstappen tijden jullie verblijf in Le Tiliae. Prachtige fiets- en wandelroutes.

  Cognac

  St Jean d'Angely

  La Rochelle

  Marais Poitevin

  St Jean d'Angely

  Ilê de Ré